پرهیز غذائی
توسط مدیر سامانه دذ 22 سپتامبر, 2012 دذ 08:33 ق.ظ | دسته‌بندی شده در طب ایرانی | با ۰ دیدگاه

این اقلام به دلیل افزودن مواد نگهدارنده شیمیایی که بسیار سمی و خطرناک هستند باعث ایجاد غلظت و فشار خون ، مواد چاقی شکم ، مانع رشد اطفال و نوجوانان ، ضایع کننده پوست مو ، افزاینده قند و چربی و اوره خون ، تخریب کننده کبد ، یبوست زا ، عامل سکته مغزی و قلبی ، عقمی و ناباروری ، پوکی استخوان نارسایی کلیه و خرابی معده و بیماری دستگاه گوارش و آرتروز و سرطان و بیماری های اعصاب (در مجموع تولید خون فاسد) می شوند.

گروه اول :

اغذیه فوق العاده مضر

((به هیچ وجه مصرف نشود))

۱- روغن نباتی  ۲- روغن مایع  ۳- کره گیاهی  ۴- نوشابه ۵- گوشت گاو و گوساله   ۶-سیگار  ۷- سس مایوز  ۸- ماکارونی  ۹- سوسیس و کالباس  ۱۰- پیتزا و همبرگر  ۱۱- پفک

 گروه دوم :

اغذیه مضر

((حتی المقدور مصرف نشود))

 ۱- قند و شکر ۲- لبنیات پاستوریزه ۳- گوشت مرغ (ماشینی) ۴- شیرینی قنادیها ۵- ادامس و چیپس ۶- شکلات و کاکائو  ۷- بیسکوئیت ها و ابنباتها ۸- نان فانتیزی ۹- تخم مرغ (ماشینی) ۱۰- سرکه و ابغوره شیمیایی ۱۱- ابلیمو و رب شیمیایی ۱۲- بستنی کارخانه ای ۱۳- کشک و ابمیوه شیمیایی ۱۴- کنسرو و کمپوتهای کارخانه ای ۱۵- نان سفید (لواش و بربری و تافتون) ۱۶- چای پررنگ ۱۷- برنج  ۱۸- موز

 حتما میل کنید

این اقلام موجب تصفیه شدن خون ، شادابی پوست و مو ، تقویت اعصاب ، رفع چاقی و چربی خون ، سلامت کبد و کلیه و قلب ، محکم شدن مغز استخوان و افزایش رشد جسمی و ذهنی اطفال و نوجوانان و سلامت معده و افزایش مقاومت بدن در مجموع دفع اخلاط فاسد و تولید خون صالح و سلامت جسم و روح می شوند:

۱- روغن حیوانی ۲- ماء الشعیر و دوغ ۳- کره حیوانی ۴- خرما و کشمش به جای قند ۵- عسل و نبات بجای شکر ۶- گوشت گوسفند و ماهی ۷- نان سبوسدار (سنگک و نان جو) ۸- میوه و سبزی تازه و سیر و پیاز خام ۹- زیتون و روغن زیتون همراه غذا و سالاد ۱۰- خاکشیر و گلاب و عسل ۱۱- شیر سرد و الوی خیس کرده قبل از خواب ۱۲- نان و پنیر و گردو شبها یک شام در میان ۱۳- سماق همراه با غذا ۱۴- انار و رب انار همراه با تمام غذا ها ۱۵- عناب (جوشاندنی) ۱۶- ابزرشک روزی دو لیوان ۱۷- کاهو و سکنجبین ۱۸- شیره انگور ۱۹- سیاهدانه (نصف قاشق چایخوری بجوید همراه یک قاشق عسل یا مابین غذا میل کنید ) صبح و شام ۲۰- سرکه و ابغوره طبیعی همراه تمام غذا ها ۲۱- لیموترش تازه همراه غذاها ۲۲- لبینیات محلی طبیعی ۲۳- گل بنفشه (دم کردنی) ۲۴- قبل از خواب یک قطعه پنیر شور به دندانها بمالید ۲۵- یک عدد تخم مرغ خام و سالم را (بدون اینکه شکسته شود) داخل فنجان ابلیموی خانگی بیندازید و بگذارید به مدت ۶ ساعت بماند سپس تخم مرغ را خارج کرده و ابلیموی باقیمانده را با اب خالی رقیق کرده و شبها میل نمایید (به مدت ۴۰شب) ابلیمو را با عسل شیرین کنید . می توانید ابلیمو را با سالاد و یا اش و سوپ مصرف کنید ۲۶- پوست تخم مرغ را اسیاب کرده به نسبت یک به چهار با عسل مخلوط کرده و شبها یک قاشق میل کنید.

 توصیه بهداشتی :

۱- خوردن غذا با ذکر بسم الله الرحمان الرحیم شروع کنید پس از غذا شکر خدا را بجای اورید.

۲- قبل از سیر شدن کامل دست از غذا بکشید غذا را به اهستگی و ارام میل کنید.

۳- ظروف المینیوم و تفلون سبب کمخونی ، سرطان زایی ، اختلال حافظه و ضعف اعصاب می شوند و ضررهای دیگری نیز دارند (پلوپز برقی و دیگ زودپز نیز ضرر دارند)

۴-در فصل زمستان خیار و گوجه مصرف نکنید.

۵- ابتدا و اخر غذا قدری نمک تناول کنید.

۶- خمیر دندان بسیار کم استفاده کنید .(به اندازه نخود روی مسواک کافی است)

۷- سالمترین و پرخاصیترین نوشابه  سنتی ایران شربت سکنجبین است . (طرز تهیه : یک لیوان اب و ۴لیوان عسل و یک لیوان سرکه طبیعی و یک لیوان عرق نعنا مخلوط شود به مدن ۵ دقیقه بجوشد . پس از خنک شدن قدری از ان را با اب رقیق کرده و شربت کنید و صبح ناشتا و قبل از خواب میل شود)

۸- ظوف مسی استفاده کنید.

 برخی از خواص ظرف مسی:

ضرسرطان – ضدافسردگی – انرژی زا – تقویت کننده سیستم ایمنی و دفاعی بدن – تنظیم کننده ترشح هورمونهای بدن – ضدعفونی کردن اب و غذا و…

ظروف چینی و پیرکس فایده و ضرر ندارد اما در هر صورت المینیوم و تفلون بهتریند.

۹-  مابین غذا مایعات و اب ننوشید غذا را کاملا بجوید سرپا غذا نخورید حین غذا خوردن کفش به پا نداشته باشید .

۱۰- چای پس از غذا ایجاد کمخونی و بیماری گوارشی می کند .

۱۱-بجای چای معمولی یکی از ۲۵ نوع چای اصیل ایرانی را میل کنید

۱۲- حتی المقدور در ساعات شبانه روز (با غذا یا به تنهائی) عسل میل کنید.

۱۳- روغن حیوانی خواص بیشماری برای بدن دارد اما پس از سن چهل سالگی شبها نباید مصرف شود.

خواص روغن حیوانی: ضدسم – کاهش چاقی و چربی خون – مهار پوکی استخوان – تقویت قلب و… جهت هضم بهتر – همراه غذای طبخ شده با روغن حیوانی مقداری سرکه یا ابغوره میل شوددر فصل بهار و تابستان روغن حیوانی کمتر مصرف شود .

۱۴- صبحانه کامل ، ناهار سبک و حاضری ، شام کامل اما ابتدای شب میل شود.

۱۵-جوشانده برگ یا ریشه کاسنی یا عرق کاسنی بهترین دوست کبد می باشد.(روزی ۳ تا ۲ لیوان)

۱۶- پس از صبحانه ۱۴ تا ۷ عدد بادام پوست نشده را مغز کنید و میل نمایید.

۱۷- به یاد داشته باشید که پرهیز سرامد تمام داروهاست.

۱۸- ابگوشت کاملترین و سالمترین و معتدلترین غذای ایرانی است که ترکیبات ان مولد خون صالح می باشد.

۱۹- حداقل هفته ای دو مرتبه اش سنتی (جو- الو- انار- زرشک – سماق و…) همراه عسل میل کنید (اشهای سنتی پایه سلامتی هستند هرچه اش کمتر مصرف شود رنگ سلامتی را کمتر خواهید دید)

۲۰- یبوست ام الامراض است طبق نظر بوعلی سینا مزاج سالم در روز ۳تا ۵ مرتبه باید تخلیه شود در غیر این صورت بیمار هستید .

۲۱-خواب رفتن سریع دست و پا علامت غلظت خون است و غلظت خون نیز ام الامراض است و حجامت بهترین چاره ان است.

۲۲- خودن ماست با غذای گوشتی مضر است و مولد خون فاسد است.

۲۳- پفک از علل عقیمی و ناباروری و نازائی است از عقیمی اطفال خودپیشگیری به عمل اورید.

۲۴- هرکسی بسته به مزاج و طبیعت بدن خود باید غذا بخورد کسی که سوداوی یا صفراوی است از خوردن مواد مولد سودا و صفرا پرهیز کندو فرد بلغمی و دموی نیز همینطور . تشخیص مزاج و طبع و نوع غذاهای لازم موافق با طبع خود را از پزشک حجامت کننده بخواهید.

۲۵- خوابیدن طولانی و بلافاصله پس از غذا مضر است شبها دیرخوابیدن بسیار مضر است صبح ها دیر بیدار شدن از هر دو مضرتر است.

فرستادن یک دیدگاه

XHTML: شما می‌توانید از این برچسب‌ها استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>