اقلام و اغذیه مضر و خطرناک
توسط مدیر سامانه دذ 4 سپتامبر, 2012 دذ 11:43 ب.ظ | دسته‌بندی شده در طب ایرانی | با ۳ دیدگاه

۱-  روغن نباتی:

 روغنهای هیدرو ژنه جامد سبب افزایش کلسترول و تری گلیسیرید شده و در عروق بدن و قلب رسوب کرده و پلاک اتروم تشکیل می دهد. مواد رنگبر و مواد نگهدارنده افزوده شده به آن ترکیبات بسیار مضر و خطرناکی هستند گزارشات مکرر وجود دارد که از آلودگی مخازن نگهداری روغن به حیوانات مثل موش و از طرفی به کارگیری ترکیبات پایه نفتی در روغنهای نباتی حکایت دارد که در صورت واقعیت داشتن ، مایه تاسف بسیار است طبع روغن نباتی بسیار سرد است .

 ۲-  روغنها ی مایع :

تفاوت چندانی با روغن نباتی ندارد و علیرغم تبلیغات بسیار کاخانه های سازنده آن و برخی از پزشکان در عمل مشاهده شده است که مصرف روغن مایع نیز سبب افزایش کلسترول و تری گلیسیرید می شود.

 ۳-  کره گیاهی و مارگارین:

طبق تحقیقات ده ساله آمریکا روی سیزده هزار بیمار ثابت شده است که مارگارین در رسوب کلسترول در عروق و تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلب نقش موثری دارد و از عوامل سکته قلبی است چگونه است که در صدا و سیما و جراید مکرر روی فواید کره ای گیاهی مارگارین سخن می گویند و با عبارات فریبنده ای نظیر کره گیاهی دوست قلب شماست ماده مضر را مفید جلوه می دهند.

 ۴-  نوشابه :

نوشابه ها حاوی برونزات سدیم ( ماده نگهدارنده) است که بسیار سمی و سرطان زاست طبق برخی تحقیقات غیر رسمی درصد این مواد نگهدارنده در نوشابه های ایران از حد مجاز استاندارد جهانی آن بالاتر است . برونزات سدیم به شدت موجب آسیب سلول های کبدی می شود سرانه مصرف نوشابه در ایران بسیار بالاست بطوری که دومین کشور جهان هستیم کافئین ومواد رنگی نوشابه برای قلب مضر است و سبب بیقراری و نامنظمی ضربان قلب می شود گاز co2 موجود در نوشابه سبب پوکی استخوان می شود فسفر و اسید فسفریک نوشابه هابا کلسیم استخوانها رقابت کرده کلسیم را از سطح استخوان برداشت کرده و خود جای آن می نشیند بدین ترتیب از طرفی سبب نرمی و پوکی استخوان می شود و از طرفی رسوبات کلسیم وارد شده در خون ، ایجاد سنگ کلیه می کنند یک عدد نوشابه به اندازه ۶ عدد بشقاب برج چاق کننده است مواد قندی نوشابه برای دندانها مضر است.

۵-  سس مایونز:

حاوی مواد نگهدارنده ( سربات پتاسیم و بنزوات سدیم ) است که سرطانزا هستند به تجربه ثابت شده است که در اقلام غذائی هیچ چیز به اندازه سس مایونز موجب صدمه به پوست صورت و جوش صورت نمی شود.

 ۶-  گوشت گاو و گوساله :

بوعلی سینا ۱۶ بیماری مهلک را به مصرف گوشت گاو و گوساله مرتبط می داند که اولین آن سرطان و دوم مالیخولیا ( معادل اسکیزوفرنی امروز) و سوم بواسیر ( هموروئید ) گوشت گاو به شدت سوداراست و خون را غلیظ  و برای کبد بار سنگین دارد سبب تیرگی پوست صورت و حالتهای عصبی و افسردگی و وسواس می شود. رسول خدا (ص) فرمودند: گوشت گاو مرض است و شیرگاو شفاست و روغن گاو (روغن حیوانی) دواست .

 ۷-  سوسیس و کالباس:

رنگ قرمز این اقلام از تاج خروس است مواد افزودنی از بنزوات سدیم و نیترات به حد وفور به این اقلام افزودئه می شود که بسیار مضر هستند ۶۰-۳۰/  ترکیب سوسیس کالباس متشکل از سیر است که خود سبب آکنه صورت می شود گوشت پایه آن گوشت گاو است که مضرات آن پیشتر گفته شد حتی باز بنا به شواهد عینی ، از زایدات گوشت و گوشتها ی غیر قابل استفاده برای ساختن سوسیس کالباس استفاده می شود.

 ۸-  پیتزا و همبرگر:

پنیر پخته در طب سنتی بلغم زا ومضر شناخته شده است روغنهای سرخ کردنی در پیتزا مضر است و سوسیس کالباس و گوشت گوساله استفاده شده سودازاست خمیر پیتزا برای معده سنگین و مضر است همبرگرد نیز از گوشت گاو تشکیل یافته که مضر است و سرخ کردن آن با روغنی که بارها سرخ شده است ضریب سرطان زایی آن را بالا می برد .

 ۹-  پفک :

در یک تحقیق علمی در کشور انگلستان مشخص شده است که درصد عقیمی و ناباروری در کودکانی که پفک به وفور مصرف می کنن بالاتر از سایر کودکان است پفک حاوی تارترازین ( به عنوان ماده قرمز و نارنجی رنگ) است که سبب اختلالات رفتاری و اضطراب و پرخاشگری و تند خویی و حالت های عصبی در اطفال می شود بنا به نقل شواهد عینی پنیر پفک اغلب پنیر تلخ ( پنیر فاسد و گندیده که در تاریخ مصرف آن گذشته است) زیرا ارزانتر از پنیر سالم است پفک چسبندگی فوق العاده ای به دندانها دارد به طوری که در یک مطالعه مشخص شده که با هفت مرتبه مسواک زدن صحیح و اصولی باز هم ذرات پفک لابلای دندانها مشاهده می شود پفک اشتهای طبیعی کودک را از بین ای برد با توجه آمار بالای مصرف پفک ( روزانه به طور متوسط ۲ عدد) باید برای سلامتی نسل آینده شدیدا نگران بود.

 ۱۰-ماکارونی :

حاوی گلوتن صنعتی است که در ماکارونیها ی ایران گلوتن از حد مجاز بین المللی بیشتر گزارش شده است گلوتن صنعتی سرطانزا شناخته شده است ماکرونی یبوست زاست.

 ۱۱-چای سیاه :

فوایدی دارد اما کفه مضرات آن سنگینتر است چای سیاه سبب آرتیمی قلبی ، کم خونی ،  اختلالات گوارشی ، چروکیدگی پوست صورت ، ریزش مو خواهد شد . چای جاذب سموم محیط بوده و حتی در منابع طب سنتی به عنوان پست ترین دم کرده گیاهی معرفی شده است یکصد نوع چای سنتی ایرانی داریم که مشهورترین آنها به ضمیمه این کتاب اضافه شده است ( با ذکر دستور تهیه و خواص و منافع هر کدام ) چای سودازا و بلغم زا است.

 ۱۲-قند و شکر :

شکر سفید برای کبد مضر است و مواد رنگبر قند و شکر و مضر شناخته شده است قنذد و شکر تفاله باقیمانده از چغندر و نیشکر است که تمام مواد مفید و ارزشمند را از آن گرفته اند و به دامها می دهند و تفاله آن را به انسان می دهند شکر سبب به هم ریختن متابولیسم سلولهای کبد می شود.

  ۱۳- گوشت مرغ :

مرغها بنا به گزارشات مکر ر ، با هرمون رشد یا دانه های غنی شده به سرعت رشد کاذب پیدا کرده  و پروسه طبیعی رشد خود را طی نمی کنند  بدین ترتیب کیفیت رشد آنها بسیار کاهش می یابد.  روش ذبح مرغ ها سبب ترشح هرمون  استرس در بافتهای آنها شده که برای بدن انسان مصرف کننده گوشت مرغ مضر است ( تحقیق درکشور فرانسه )  مرغ های ماشینی از نور آفتاب محروم هستند که باز سبب نزول کیفیت گوشت آنها می شود گوشت مرغ (البته مرغ طبیعی)  از لحاظ طب سنتی بلغم زاست  و جایگاه چندانی در تغذیه طب سنتی ایرانیان ندارد. به مرغ ها آنتی بیو تیک های متنوع و متعددی خورانده می شود که سبب ایجاد مقاومت میکروبی در بدن انسان مصرف کننده  گوشت مرغ خواهد شد و بدین ترتیب در صدر بروز و شیوع عفونت های میکروبی در بدن فرد بالا رفته و میکروب های خطرناک و مقاوم به آنتی بیوتیک در بدن انسان لانه گزینی خواهد کرد.

 ۱۴- برنج :

 برنج سفید که پرمصرف ترین اقلام سفره خانواده های ایرانی شده است بسیار مضر است  برنج سودازاست و خون را به شدت غلیظ می کند برنج یوبوست زاست که گفتیم که یوبوست مادر همه بیماری هاست  برنج سده ایجاد می کند و سده یعنی انسداد عروقی ، سنگ صفرا ، سنگ کلیه . برنج  باید کم مصرف شود با مصلح خود که زیره است باید مصرف شود . برنج چلویی ( آبکش شده )  کم ضرر تر از کته بوده و برنج ایرانی هم کم ضرر تر از برنج خارجی است.

 ۱۵- چیپس :

اسید های چرب ترانس در چیپس موجود است که پس ار حرارت دیدن مکرر تبدیل به  f.f.A  شده که سرطان زاست چیپس به شیوه ای که در ایران تولید می  شود ۱۰۰ در صد سرطانزاست  زیرا روغن آن مکرر سرخ می شود.

 ۱۶- موز :

موز طبیعی مفید است  اما موزهای بازار توسط کاربیت که گاز  استیلن دارد و سرطانزاست عمل آوری می شود یبوست زاست .

۱۷- اقلام حاوی ماده نگهدارنده:

 بطور کلی تن ماهی ،کنسروها ، کمپود ها ، سرکه و آبلیمو وآب غوره کارخانه ای ، رب کارخانه ای ،بستنی ،شکولات ها ، کاکائوها ، بیسکوئیت ها و اکثر اقلام غذائی کارخانه ای و بسته بندی شده به دلیل افزودن مواد نگهدارنده  ،مواد رنگی و مضر قابلیت سرطانزائی را با خود به همراه دارد و  باید حتی المقدور از مصرف آن اجتناب شود.

 نکته ۱- از نظر طب سنتی مصرف میوه غیر فصل مضر است یعنی خیار و گوجه فرنگی گلخانه ای که در زمستان به عمل می آید مضر هستند  بطور کلی میو های گلخانه ای به دلیل مصرف بیش از حد کود های شیمیایی مضر هستند .

 نکته ۲- از نظر طب سنتی هر محصول غذائی و جغرافیای که تولید و به عمل آوری می شود ، مفید و قابل استفاده است بطور مثال برنج و ماهی که در شمال بهتر به عمل می آید برای مصرف اهالی مناطق شمالی مناسب تر  و برای سایر مناطق مناسب نیست و همن طور خرما برای مردم جنوب و غیره

نمایش ۳ دیدگاه
نوشته‌ی شما
  1. مهدی گفت:

    با توجه به مضر بودن گوشت مرغ وگوشت گاو وماکارونی وموز وگوجه وخیاروغیره.. بفرمایید چه نوع رزیم غذایی سالم ومفید است

    • مدیر سامانه گفت:

      از انواع غذا‌ها می‌توان به آبگوشت، آبگوشت بزباش، دیزی با دنبه و گوشت کم، حلیم بوقلمون محلی، حلیم گوسفندی، سمبوسه، فلافل، خوراک قارچ و هویج، خوراک قارچ و هویج و لوبیا، خوراک قارچ و هویج و نخود، خوراک لوبیا سبز با فلفل و زرد چوبه، سوپ، شیر، سوپ جو، سوپ رشته، آش شیرازی، آش یزدی، آش رشته، آش جو، آش ماست، آش شله قلم کار، خورش گل کلم با سیر، خورش خلال بادام، پسته پلو، عدس پلوساده با زیره، عدس پلو با خرما، عدس پلو با کشمش، رشته پلو ساده، رشته پلو با، عدس، رشته عدس، نخود آب، خوراک عدس با گلپر، خورشت هویج، خورشت پیاز، دو پیازه، کله جوش، اشکنه، قرمه سبزی، قیمه، فسنجان، شیرین پلو، ته چین گوشت گوسفند، ته چین قارچ، دم پخت عدس و کلم (شیرازی)، استامبولی پلو، لوبیا پلو، خورش، آلو، دمی باقلا پلو بدون گوشت (باقلا زرد)، شوید لوبیا پلو (با لوبیا چشم بلبلی و شوید = شیرازی)، کلم پلو شیرازی، کنگر با نعنا و جعفری، کرفس با نعنا و جعفری، خورش بامیه با لپه، خورش آلو اسفناج، قیمه نثار، میگو پلو، میگو هویج، بورانی سیر، بورانی پیاز، بورانی اسفناج، بورانی هویج، بورانی لبو، بورانی کدو حلوایی، بورانی کرفس، نرگسی، جغول بغول جگر، باقالی‌پلو، بریانی، حلوا، خاگینه، سبزی‌پلو، شله‌زرد، شوربا با نخود و گوشت کم، شیربرنج، فرنی، قرمه عدس، کاچی، کباب کوبیده شتری، کباب کوبیده، گوسفندی، کباب برگ گوسفندی، کباب برگ شتری، دنده کباب گوسفندی، چنجه گوسفندی، کله پاچه، نیمرو، آش، باقالی‌پلو، باقلوا، بریانی، تاس‌کباب با گوشت خروس، تاس‌کباب با گوشت گوسفند، جوجه ‌کباب خروس محلی، چلوکباب گوسفندی، چلوکباب شتری، حلیم بادمجان با روغن حیوانی، خاگینه، خورش، دمپختک بلغور گندم، رنگینک، سبزی‌پلو ماهی با فلفل سیاه و زردچوبه، ماهی شکم پر با فلفل سیاه و زردچوبه، سمنو، شامی، فرنی، کلم‌پلو، کله پاچه، کله‌جوش، لوبیاپلو، ماش‌پلو با زیره، میرزاقاسمی با فلفل سیاه، یتیمچه با فلفل سیاه و زردچوبه، نخود پلو، کوکو قارچ با فلفل سیاه و زردچوبه، کوکو سیب زمینی با، فلفل سیاه و زردچوبه، کوکو سبزی با فلفل سیاه و زردچوبه، کوکو اسفناج با فلفل سیاه و زردچوبه، کوکو بادمجان با فلفل سیاه و زردچوبه، کوکو شوید با فلفل سیاه و زردچوبه، خوراک کدو با فلفل سیاه و زردچوبه، خوراک لوبیا چیتی، خوراک لوبیا قرمز، کله گنجشکی، قلیه ماهی (غذای جنوب ایران) با فلفل سیاه و زردچوبه، قلیه میگو (غذای جنوب ایران) با فلفل سیاه و زردچوبه، کوفته، انواع دلمه.
      در ضمن می توانید از آدرس زیر مثلث سلامت را مطالعه کنید:
      http://www.drakbary.com/PortalPicture/PagesFile/Page1392-4-14/newmos.jpg

  2. م.آ گفت:

    تشکرازشما

فرستادن یک دیدگاه

XHTML: شما می‌توانید از این برچسب‌ها استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>